Terapi

Individuel samtale (45-50 min.) 1200 kr. 
Familiesamtale/samtale med flere deltagere (50-60 min.) 1500 kr. 
Opstartssamtale (75 min. + efterfølgende journalskrivning) 2000 kr. 
Dobbeltkonsultation (90 min.) 2000 kr.
Aftentillæg for samtaler efter kl. 16 400 kr.

Der afregnes ved samtalens afslutning med kreditkort eller bankoverførsel til konto nr. 7110 2181691. 

OBS Priser for igangværende forløb reguleres ved årsskiftet

 

Udredning

Timeprisen for psykiatrisk udredning er 1700 kr. Timeprisen anvendes ved konfrontationstid, opgørelse af spørgeskemaer o.lign., gennemlæsning af sagsakter, journalskrivning og udfærdigelse af erklæring. Den samlede pris for en udredning afhænger af hvad der udredes for og hvad der kræves ift. den konkrete udredning. Ved ønske om overslag på pris for udredning kan jeg kontaktes på mail med nærmere beskrivelse af problemstillingen.

Ved udredninger hvor der kræves neuropsykologisk- og/eller autismespecifik undersøgelse samarbejder jeg med psykolog Karin Engholt Sejersen. Ved behov for medicinsk behandling samarbejder jeg bl.a. med overlæge i børne- og ungdomspsykiatri, Nicolas Schnell.

Supervision

Supervision, individuel pr. time: 1600 kr.

Supervision, gruppe op til 5 pr. time: 2600 kr.

Kontakt mig for pris ved større grupper.

Køretid pr. time i forbindelse med supervision: 1000 kr. 

Afbud

Undgå unødvendige udgifter og meld afbud i god tid. Meldes der afbud senere end 24 timer før den aftalte tid, eller udebliver du fra samtalen uden at melde afbud, afregnes timen som en anvendt terapisession. Du kan melde afbud ved at indtale en besked på min telefonsvarer (60 54 45 09) eller ved at sende en e-mail til tanjagandersen@protonmail.com

Tilskud

Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen, men vær opmærksom på, at sygeforsikringen “danmark” kan give tilskud. Tjek www.sygeforsikring.dk.

Man kan ofte få tilskud/fuld betaling via private sundhedsforsikringer, sundhedsordninger via arbejde eller andre private forsikringer. Vær opmærksom på, at der er frit psykologvalg også selvom man bruger sin sundhedsforsikring. Se mere her